Du er her:  Skip Navigation LinksLeksvik VGS > Elevtjenester

Elevtjenester

I menyen til venstre finner du oversikt over de ulike elevtjenestene ved Leksvik videregående skole.

Her ser du hvor du kan gå for å få hjelp til det meste i skolehverdagen, og hvem som vil møte deg i de ulike tjenestene.

​Sosialpedagogisk veileder ​Rita Lien ​LVS ​Veileder elever hvis problemer oppstår
​Karriereveileder Inger Olsen Killingberg ​LVS ​Utdanning- og yrke
​Spesialpedagogisk koordinator ​Gunhild J. Røst ​LVS ​Særskilt tilrettelagt undervisning
​OT ​Torunn Sneeggen ​LVS ​Hjelper elever som er utenfor skolegang eller jobb
​Formidlingskoordinator ​Torunn Sneeggen ​LVS ​Kontakt   skole –bedrift –opplæringskontor. Praksisplasser.
​PPT ​Andreas Dahlum ​Annenhver tirsdag - partallsuker ​Kartlegger læreproblemer. Gir råd.
​Helsesøster fra  Leksvik kommune ​Anne Marie Elverum eller andre ​Hver torsdag og tirsdag ​Råd om helse. Samtaler.
​Psykiatrisk sykepleier fra Leksvik kommune ​Sol Five Sæther, Randi Brødreskift og Anita Falkfjell ​Møter ved avtale ​Samtaler med elever
​Skolepsykolog fra BUP Eli Kristin Solvi ​Annenhver tirsdag - partallsuker ​Samtaler med elever