Du er her:  Skip Navigation LinksLeksvik VGS > Nyheter > Ledige stillinger ved Leksvik videregående skole

Ledige stillinger ved Leksvik videregående skole

PUBLISERT: 30.10.2017

Leksvik videregående skole gir opplæring innen utdanningsprogrammene studiespesialisering, bygg- og anleggsteknikk, helse- og oppvekstfag, samt teknikk og industriell produksjon.

Skolen har følgende ledige stillinger dette skoleåret, og noen av stillingene kan kombineres:

50% fast stilling som avdelingsleder for yrkesfaglige utdanningsprogram.
Stillingen er ledig fra 1. mars 2018, og vi søker etter en person med godkjent og relevant pedagogisk utdanning i tillegg til lederutdanning og/eller ledererfaring. Gode ferdigheter i bruk av digitale verktøy forutsettes. Faglig innsikt i ett eller flere av gjeldende programområder er ønskelig. Av personlige egenskaper ønsker vi en person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, er selvstendig og ansvarsfull, samt bevisst i å skape et godt arbeids- og læringsmiljø. Fleksibilitet og en løsningsorientert tilnærming til oppgaver vil være viktig.
Avdelingsleder inngår i skolens ledergruppe og har ansvar for den daglige ledelsen av sin avdeling, herunder personal, budsjett og økonomistyring, samt pedagogisk utviklingsarbeid. Nord-Trøndelag fylkeskommune stiller krav om at ledere skal ha formell lederkompetanse tilsvarende 30 studiepoeng. Søkere som mangler lederutdanning, må forplikte seg til å ta slik utdanning.
Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Borghild Husdal Buhaug, tlf. 414 48704.

14% stilling som karriereveileder ledig fra 1. mars 2018.
Vi søker en person med relevant utdanning og praksis, og det forutsettes god IKT-kompetanse. Av personlige egenskaper vil det særlig bli lagt vekt på gode samarbeidsevner i møte med elevene, samt evne og positiv vilje til samarbeid med kolleger og eksterne samarbeidspartnere.
Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder for yrkesfaglige utdanningsprogram og karriereveileder Inger Olsen Killingberg, tlf. 970 24450.

50 % bibliotekar/kontormedarbeider - 40% fast, 10% vikariat. Ledig fra 1. januar 2018.
Stillingen medfører ansvar for og utvikling av skolens bibliotektjeneste, samt allsidige kontoroppgaver i tilknytning til skolens ekspedisjon. Det kreves gode IKT-kunnskaper samt gode formidlings- og samarbeidsevner. I tillegg vil evnen til god samhandling med lærere og elever være viktig i stillingen. Det er ønskelig med bibliotekerfaring, erfaring fra kundebehandling, saksbehandling og lønn/økonomi.
Spørsmål om stillingen kan rettes til administrativ leder Linn Merete Barstad Moan tlf. 916 29885.
For stillingene gjelder lønns- og arbeidsvilkår i henhold til lov- og avtaleverk. Nord-Trøndelag fylkeskommune praktiserer 6 måneders prøvetid. Det er krav om at personer som ansettes i videregående skole må fremlegge politiattest.
Nord-Trøndelag fylkeskommune er en inkluderende arbeidsplass, og vi har som mål at arbeidsstokken skal gjenspeile befolkningen i Nord-Trøndelag når det gjelder kjønn, funksjonsevne og kulturelt mangfold. 1. januar 2018 slås Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag fylke sammen til Trøndelag fylkeskommune.
Søknad sendes via elektronisk søknadsskjema på www.ntfk.no – under ledige stillinger. Søknadsfrist 20. november.