Du er her:  Skip Navigation LinksLeksvik VGS > Nyheter > Ledig stilling

Ledig stilling

PUBLISERT: 14.03.2018

Avdelingsleder for yrkesfaglige utdanningsprogram

Leksvik videregående skole gir opplæring innen utdanningsprogrammene studiespesialisering, bygg- og anleggsteknikk, helse- og oppvekstfag, samt teknikk og industriell produksjon.

Leksvik videregående skole har ledig stilling i inntil 100% som avdelingsleder for de yrkesfaglige utdanningsprogrammene.
Stillingen innbefatter 50% ledelse og kan fylles opp til inntil 100% med for eksempel undervisning, karriereveiledning og eventuelt andre funksjoner. Stillingen er ledig fra 1. august 2018.
Avdelingsleder inngår i skolens ledergruppe og har ansvar for den daglige ledelsen av sin avdeling, herunder personal, budsjett og økonomistyring, samt pedagogisk utviklingsarbeid.

Kvalifikasjoner:
• Godkjent og relevant pedagogisk utdanning
• Faglig innsikt i ett eller flere av gjeldende program- og ansvarsområder
• Lederutdanning og/eller ledererfaring. Trøndelag fylkeskommune stiller krav om at ledere har formell lederkompetanse tilsvarende 30 studiepoeng. Søkere som mangler lederutdanning, må forplikte seg til å ta slik utdanning.
• Gode ferdigheter i bruk av digitale verktøy
Personlige egenskaper:
• Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
• Fleksibel og løsningsorientert
• Selvstendig og ansvarsfull
• Evne til å skape motivasjon
• Bevisst i å skape et godt arbeids- og læringsmiljø
• Gode samarbeidsevner i møte med elever, samt evne og positiv vilje til samarbeid med kolleger og eksterne samarbeidspartnere.

Vi kan tilby en spennende lederstilling med faglige engasjerte medarbeidere og et godt arbeidsmiljø.
For stillingen gjelder lønns- og arbeidsvilkår i henhold til lov- og avtaleverk. Trøndelag fylkeskommune praktiserer 6 måneders prøvetid. Det er krav om at personer som ansettes i videregående skole må fremlegge politiattest.
Trøndelag fylkeskommune er en inkluderende arbeidsplass, og vi har som mål at arbeidsstokken skal gjenspeile befolkningen i Trøndelag når det gjelder kjønn, funksjonsevne og kulturelt mangfold.
Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Borghild Husdal Buhaug, tlf. 414 48704.
Søknad sendes via elektronisk søknadsskjema på www.trfk.nounder ledige stillinger.
Søknadsfrist 1. april.